Schilders in houten

Schilders in houten gezocht? Een betrouwbaar schildersbedrijf in Houten zoeken kan lastig zijn. Bij Van der Veen Schilderwerken zetten wij elke kwaststreek met zorg en komen wij onze afspraken na. De kwaliteit spat er al jaren vanaf!

Als schildersbedrijf in Houten zijn wij onder andere bezig geweest met het schilderen van een aantal huizen van particulieren, maar ook zijn we bezig geweest in dienst van ondernemers.

Zo’n grote diversiteit aan schilderwerk vraagt natuurlijk ook vakmanschap. En vakmanschap is iets waarvan je bij onze schilders in Houten wel kunt spreken. Bekijk het nette werk van onze schilders in Houten en lees wat onze klanten over ons zeggen.

Buitenschilderwerk

Uw buitenschilderwerk is onderhevig aan weersinvloeden en zonlicht. Dit betekent dat u het schilderwerk van de woning of uw pand goed moet bijhouden. Wij verzorgen buitenschilderwerk voor kozijnen, luiken, deuren, boeidelen, dakkapellen, enzovoort.

Heeft u houtrot? Geen probleem! Van der Veen Schilderwerken kan dit gelijk voor u herstellen! Van der Veen Schilderwerken is werkzaam als schildersbedrijf in Houten en omstreken.

Ramon Pascal Lundqvist